Άνδρες των ΜΑΤ περπατούν μπροστά από καιόμενη βιτρίνα, μετά τη ρίψη βόμβας μολότοφ κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου διαδηλωτές απαίτησαν το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, Αθήνα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πέντε συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην πορεία για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν, τελικά, από τα οκτώ που προσήχθησαν, αργά χθες το βράδυ, για τα επεισόδια που έγιναν έπειτα από την ολοκλήρωση της πορείας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νεαροί κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο ύψος της οδού Τρικάλων και Μεσογείων, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

17/09/2017 09:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Πέντε συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην πορεία για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*