Πάμε στοίχημα στο Eurobasket με περισσότερες από 100 επιλογές για την Εθνική Ομάδα




 

Η Εθνική Ομάδα δίνει τους δύο τελευταίους αγώνες της στον πρώτο όμιλο του Eurobasket, με τη Φινλανδία, σήμερα στις 20:00, και την Πολωνία, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 17:30.  Στόχος είναι οι δύο νίκες και η εξασφάλιση της πρόκρισης στη φάση των «16».

Στα τρία πρώτα παιχνίδια στον όμιλο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μία νίκη επί της Ισλανδίας, στην πρεμιέρα, και δύο ήττες, από τη Γαλλία και τη Σλοβενία.

Για τους δύο αγώνες της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία και την Πολωνία, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο νικητή της πρώτης περιόδου και του πρώτου ημιχρόνου, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα κάθε ομάδας, τον πρώτο και τον τελευταίο πόντο, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τους παίκτες που θα σκοράρουν 10 ή περισσότερους πόντους, τους παίκτες που θα πάρουν 4 ή περισσότερα ριμπάουντ, τις εύστοχες βολές, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα λάθη, τα κλεψίματα, τα κοψίματα και τα φάουλ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: