Νέα στρατηγική για να ματαιωθούν τα σχέδια Άγκυρας για πλήρη έλεγχο Κύπρου, λέει η Αλληλεγγύη




“Τα προβλήματα που προκαλούνται στην εκπαίδευση των παιδιών μας που διαμένουν στην περιοχή Καρπασίας, και οι προθέσεις του ψευδοκράτους να «επιβάλει δασμούς» στα προϊόντα που αποστέλλονται από τις ελεύθερες περιοχές, αποκαλύπτουν για μια ακόμα φορά το πραγματικό πρόσωπο της κατοχικής Τουρκίας”, αναφέρει η Αλληλεγγύη.

“Από την άλλη, οι μεθοδεύσεις των εγκάθετων της Τουρκίας για την αναβάθμιση των κατεχομένων, δεν αφήνουν οποιαδήποτε περιθώρια για την εξεύρεση λύσης που να επανενώνει το νησί.

Επιτέλους ας επανεκτιμήσουμε με νηφαλιότητα τα πραγματικά δεδομένα και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε τα δίκαια του λαού μας.

Οι ποικίλοι χαρακτηρισμοί από τους θιασώτες των ατελέσφορων συνομιλιών, δεν αποτελούν απάντηση στα σχέδια της Άγκυρας, που δεν είναι άλλα από τον έλεγχο ολόκληρου του νησιού.

Εκείνο που χρειάζεται είναι η χάραξη νέας στρατηγικής που να ματαιώνει τα σχέδια αυτά και η επαναφορά του προβλήματος στις πραγματικές του διαστάσεις που δεν είναι άλλες από πρόβλημα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 28/09/2017 13:33

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: