«Οι διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει βίντεο με δηλώσεις Ντ. Μπακογιάννη, Αντ. Σαμαρά και Κων. Μητσοτάκη. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

“Για εκκωφαντική σιωπή για τα δάνεια της ΝΔ” εγκαλεί τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τα χρέη της ΝΔ καλεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτακη, μετά από δημοσίευμα βάσει του οποίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε κινήσεις προκειμένου να διαγραφούν κομματικά χρέη ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κουμουνδουρου σημειώνει, «η σιωπή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα δάνεια του κόμματός του, είναι εκκωφαντική. Δύο μέρες μετά το δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκειμένου να διαγραφούν τα δάνεια του κόμματός του, τα οποία ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση για το αληθές ή όχι του συγκεκριμένου δημοσιεύματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις τονίζοντας, «αντί να παίζει κρυφτό, όπως έκανε στη συνέντευξη Τύπου στη Δ.Ε.Θ. την περασμένη Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει, έστω και σήμερα, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: Επιχείρησε ή όχι να διαγράψει τα δάνεια της Ν.Δ.; Με ποιο τρόπο σκοπεύει να χειριστεί τα χρέη του κόμματος του;».

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

19/09/2017 15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "“Για εκκωφαντική σιωπή για τα δάνεια της ΝΔ” εγκαλεί τον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*