Γενίτσαροι, ριψάσπιδες και κατουρημένες ποδιές! Κόντρα απείρου κάλλους Κουρουμπλή με πρώην συντρόφους…




Σφοδρή αντιπαράθεση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή μέσω του ΣΚΑΙ για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας «να ξεκαθαρίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί αν θα συνεργαστούν με τον κ. Μητσοτακη».

«Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προσκαλούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις, είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στο χώρο μας, πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος. Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής. «Θα πιουν το ποτήριο που τούς λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», πρόσθεσε. «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα είναι αδελφόθεοι», παρατήρησε.

«Με διέγραψαν, δεν έφυγα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», είπε.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

01/09/2017 13:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: