Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος αλλά οι Anonymous Greece δημοσιεύουν έγγραφα και προκαλούν!




Η Τράπεζα της Ελλάδος διαψευδει τους Anonymous Greece για την “ποιότητα” των εγγράφων που δημοσιεύουν στη σελίδα τους στο Facebook, και στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι, ούτως ή άλλως, τα έγγραφα που διέρρευσαν, περιέχουν στοιχεία, που είναι διαθέσιμα και ανακοινώσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο, 23 του μηνός. Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, στέλνοντας απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Την Δευτέρα «ξαναχτύπησαν», σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στη σελίδα τους στο Facebook.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ANONYMOUS GREECE

Νέο «χτύπημα» από τους Anonymous Greece κατά των ελληνικών αρχών. Όπως είχαν προαναγγείλει, αφότου έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ξεκίνησαν τις «διαρροές» εγγράφων, με πρώτα «θύματα» την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, μάλιστα, δίνουν ενεργό σύνδεσμο για τα έγγραφα που διέρρευσαν, ενώ προειδοποιούν ότι «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών τους».

«Θα ακολουθήσουν πολλά» προσθέτουν ακόμη. Τα πρώτα έγγραφα που διέρρευσαν, είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ. Υπολογίζεται ότι είναι περίπου 2.500 έγγραφα.

Τα έγγραφα είναι ενημερωτικά (π.χ. δελτία Τύπου) ή χρηστικά και χρονολογούνται ακόμη και πριν από 15-16 χρόνια. Υπάρχουν ακόμη έγγραφα με οδηγίες για το μέγεθος του λευκού φακέλου κατά τις εκλογικές διαδικασίες, κοινοτικές οδηγίες για τη μετανάστευση ή έγγραφα με οδηγίες για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Υπάρχουν επίσης κενές φόρμες για διάφορες αιτήσεις, που μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες.

Ως μια πρώτη εικόνα, τα έγγραφα που διέρρευσαν δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ωστόσο εγείρονται ερωτήματα για το πώς κατάφεραν οι Anonymous Greece να εισχωρήσουν στις κρατικές βάσεις και να τα «κατεβάσουν».

ANONYMOUS-GREECE99

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: