“Αριστεία της ΝΔ στις παρανομίες”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ

File Photo: Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Έκθετη η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Πολυμερόπουλο.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης «αποδεικνύει την “αριστεία” στις παρανομίες, που κατέχει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη», το δηκτικό σχόλιο της Κουμουνδουρου.

Όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον Β. Πολυμερόπουλο για το πιστοποιητικό σπουδών με το οποίο είχε προαχθεί στη θέση του προϊσταμένου διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Πολυμερόπουλος είχε καταθέσει το 2006 μια βεβαίωση παρακολούθησης ενός κύκλου σεμιναρίων ως τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «η εξέλιξη αυτή εκθέτει την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η καταδικαστική απόφαση ενός ακόμα προβεβλημένου στελέχους της ΝΔ, δύο εβδομάδες μετά την καταδίκη του πρώην περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γ. Δακή, για υπόθεση που αφορά τη δημόσια διοίκηση, καθιστά σαφές πως η ΝΔ αποτελεί διαχρονικά εστία διαφθοράς».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

21/09/2017 17:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: