Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΚΥΠΕ.

“Αναξιόπιστος ο Αναστασιάδης, δεν συγκάλεσε Εθνικό, δεν ενημέρωσε”, λέει το επιτελείο Νικόλα

“Ο κ. Αναστασιάδης αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Νέα Υόρκη όπου θα λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα έχει επαφές σε σχέση με το Κυπριακό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή παραμονή.

“Είμαστε υποχρεωμένοι όμως, να ενημερώσουμε τον κυπριακό λαό ότι ο κ. Αναστασιάδης, για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε αναξιόπιστος αφού:

1. ΔΕΝ συγκάλεσε το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση των προθέσεων του στη Νέα Υόρκη αλλά και για ανταλλαγή απόψεων για το τι πρέπει να γίνει.

2. ΔΕΝ έδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς που διαφωνούν μαζί του τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων, κάτι το οποίο δεσμεύτηκε να πράξει σε συνέντευξη του στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στον Alpha.

“Δυστυχώς, ο κυπριακός λαός παρακολουθεί με λύπη του τον κ. Αναστασιάδη να αθετεί συνέχεια δεσμεύσεις του και να αποδεικνύεται καθημερινά εντελώς αναξιόπιστος. Και είναι και αυτός, ένας από τους λόγους που επιθυμεί την αξιόπιστη αλλαγή την οποία μπορεί να φέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/09/2017 15:09

Be the first to comment on "“Αναξιόπιστος ο Αναστασιάδης, δεν συγκάλεσε Εθνικό, δεν ενημέρωσε”, λέει το επιτελείο Νικόλα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*