«Οι διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει βίντεο με δηλώσεις Ντ. Μπακογιάννη, Αντ. Σαμαρά και Κων. Μητσοτάκη. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

“Αδιόρθωτος” ο Μητσοτάκης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Κυριάκου στη ΔΕΘ

“Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος: Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του “βγήκαν”, σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία”, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη.

“Και βέβαια, ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν έδωσε καμία απάντηση για τα σημερινά δημοσιεύματα (Documento, rpntv.gr) αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

17/09/2017 16:52
ΣΥΡΙΖΑ
Αθήνα

Be the first to comment on "“Αδιόρθωτος” ο Μητσοτάκης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Κυριάκου στη ΔΕΘ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*