Στο 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός με τον Λεβαδειακό και γλύτωσε τα χειρότερα: Κινδύνευσε με ήττα




Ισοπαλία 0-0 παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αφού «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σε ολόκληρο το δεύτερο λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 48΄ και κινδύνεψαν άμεσα με ήττα καθώς οι Βοιωτοί έχασαν πολλές και «καθαρές» ευκαιρίες.

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Ουζουνίδη να «μετατρέψει» τον Κολοβέτσιο σε αριστερό μπακ, ενώ στην προθέρμανση ένοιωσε ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης και αποσύρθηκε από το αρχικό σχήμα για να πάρει τη θέση του ο Καμπέσας. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στο 48΄ έγινε η πιο καθοριστική φάση του αγώνα. Ο Γιακουμάκης πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα από τον Ευαγγέλου, ο οποίος τον ανέτρεψε και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι, παρουσιάστηκε στον Λεβαδειακό η χρυσή ευκαιρία να φύγει με νίκη από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Απέναντι στον ελλιπή, με αριθμητικό μειονέκτημα και κουρασμένο από το ταξίδι στο Μπιλμπάο, Παναθηναϊκό. Θα τα είχε καταφέρει αν οι παίκτες του ήταν στοιχειωδώς ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και δεν έχασαν κλασικές ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο-φωτιά με τους Μπραντάο (71΄), Γιουσούφ (73΄) και ξανά Μπραντάο (74΄). Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, κερδισμένος είναι μάλλον ο Παναθηναϊκός, αφού απέφυγε μια ήττα η οποία πιθανότατα θα δημιουργούσε σοβαρούς τριγμούς.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ – Τριποτσέρης, Νιάσε

Κόκκινη: Ευαγγέλου (48΄ -δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Καμπέσας (46΄ Τσάβες), Λουντ, Άλτμαν (67΄ Γιόχανσον), Λουσιάνο, Μολίνς (72΄ Χατζηγιοβάνης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ζαραδούκας, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (86΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης (86΄ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77΄ Βασιλείου)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: