Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Maria’s ( Menounos) Greek Kitchen» στη Βοστώνη: Η παρουσιάστρια ανοίγει την καντίνα της

Η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας (Μενούνος) «Maria’s Greek Kitchen». Έτσι θα ονομάζει την καντίνα της η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που ανοίγει στις 4 Σεπτεμβρίου στη Βοστόνη.

Μετά τα προβλήματα υγείας που παρουσίασε η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, αλλά και η ίδια – έκαναν και οι δύο επέμβαση για καρκίνο στον εγκέφαλο – η 39χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε να τρέφεται πιο υγιεινά, με βάση την ελληνική διατροφή, προτείνοντάς το και στους συμπολίτες της.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε μία φωτογραφία της μπροστά από το νέο της εγχείρημα γράφοντας στη λεζάντα:
«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό… Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν».

Λάμπρος Παπαθανασίου , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "«Maria’s ( Menounos) Greek Kitchen» στη Βοστώνη: Η παρουσιάστρια ανοίγει την καντίνα της"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*