Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ: Αποοβλήθηκαν οι προπονητές!




Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις για γκολ και τους προπονητές των ομάδων εκτός πάγκων, από το ημίωρο, λόγω αποβολής.

Παιχνίδι κέντρου το ματς, από το ξεκίνημα, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Γιουσούφ στο 7΄ και ο Νιάσε στο 11΄ αστόχησαν σε προσπάθειές τους να ανοίξουν το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον «Δικέφαλο» να «ανεβάζει» στροφές, στην πορεία, αλλά να μην μπορεί να φανεί απειλητικός. Στο 29΄ ο Μακ βρήκε τον Πρίγιοβιτς, ο τελευταίος, πριν σουτάρει, φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μητρόπουλο, δεν καταλογίστηκε παράβαση, η φάση, όμως, προκάλεσε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων. Συνέπεια αποτέλεσε ο διαιτητής Μάνταλος, ένα λεπτό αργότερα, να αποβάλει από τους πάγκους, τόσο τον Ζοζέ Ανιγκό, όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η κεφαλιά του Βαρέλα, μετά από κόρνερ του Κάτσε, κατέληξε άουτ.

Δραστήριες οι ομάδες στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, με τον Ζαραδούκα να διώχνει την μπάλα στη γραμμή, στο 49΄, μετά από σουτ του Ενρίκε. Στο 53΄ σουτ του Γιουσούφ, με επέμβαση του Ρέι, είχε κατάληξη το δοκάρι. Χωρίς ενδιαφέρον στη συνέχειά του το παιχνίδι, με την πιο …συγκινητική στιγμή να καταγράφεται στις καθυστερήσεις, για τον Λεβαδειακό, όταν ο Ρέι εξουδετέρωσε προσπάθεια του Γιακουμάκη.

* Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη μνήμη του οπαδού της ομάδας που έχασε σήμερα, στη Λιβαδειά, τη ζωή του.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες: Νιάσε, Τριποτσέρης, Αντιλεού, Μπραντάο – Μαλεζάς, Μακ

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό) Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86΄ Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82΄ Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88΄ Καψάσκης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57΄ Σάκχοφ), Λημνιός (62΄ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: