Η κυβέρνηση έχει την ικανότητα και τις αντοχές για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια, λέει η Γεροβασίλη




«Η κυβέρνηση έχει την ικανότητα και τις αντοχές που απαιτούνται για να πραγματοποιήσει τον μεγάλο, εθνικό στόχο: την οριστική έξοδο από τα μνημόνια» τονίζει στην «F&M Voice» η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας τη βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα.

«Θέλουμε να ανασυγκροτήσουμε το Δημόσιο, όχι να το καταργήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να θεμελιώσει το «νέο σύστημα αξιολόγησης» και το «νέο σύστημα κινητικότητας».

«Επιδιώκουμε την ορθολογική κατανομή του προσωπικού, στη λογική “ο κατάλληλος εργαζόμενος στην κατάλληλη θέση”, ώστε να μπει οριστικό τέλος στο πελατειακό σύστημα των μετατάξεων και αποσπάσεων ημετέρων» υπογραμμίζει.

Ενόψει πολιτικών εξελίξεων η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθαρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συγκλίνει με τις αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος» και αναζητά συνεννόηση και συναίνεση σε «προγραμματικές συγκλίσεις» και όχι ευχολόγια. Όσον αφορά στο ρόλο των ΜΜΕ αναφέρει χαρακτηριστικά «…Όποτε οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιχείρησαν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να την παρουσιάσουν καθ’ υπαγόρευση συγκεκριμένων συμφερόντων, η πραγματικότητα τους διέψευσε. Η αλήθεια δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί ούτε να κατασκευαστεί».

03/08/2017 17:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: