Φρικτός θάνατος υπαλλήλου καθαριότητας στην Ηλεία: Παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο




Στη σύλληψη οδηγού του απορριμματοφόρου που νωρίτερα το πρωί τραυμάτισε θανάσιμα την 30χρονη υπάλληλο καθαριότητας στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας, έχει προχωρήσει η αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στην θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την διακόμισε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

Συγκλονισμένος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου.

30/08/2017 12:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πάτρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: