“Βόμβα μεγατόνων” στο Γουϊμπλεντον: Έχασε ο Ράφαελ Ναδάλ από τον Μιούλερ




Άδοξο τέλος στα όνειρα του Ράφαελ Ναδάλ για την κατάκτηση ενός τρίτου τίτλου στο Wimbledon έβαλε ο Ζιλ Μιούλερ (Λουξεμβούργο).

Ο Ισπανός θριαμβευτής του Roland Garros υπέστη αποκλεισμό-σοκ με 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 στον τέταρτο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά από τον Μιούλερ, μετά από μία δυνατή αναμέτρηση διάρκειας 5 ωρών!

Ο υπεύθυνος για τη «βόμβα μεγατόνων» που… έσκασε απόψε στο Wibledon θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Μάριν Τσίλιτς (Κροατία), ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα (Ισπανία) με 6-2, 6-2, 6-2.

 Και τώρα… Φέντερερ για Ράονιτς

Ο Μίλος Ράονιτς… επέζησε από έναν «μαραθώνιο» διάρκειας περίπου 3.5 ωρών, απέναντι στον ανερχόμενο αστέρα της Γερμανίας, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Wimbledon, εκεί όπου καλείται για την έκπληξη…

Ο Καναδός νίκησε με 4-6, 7-5, 4-6, 7-5, 6-1 τον 20χρονο στον τέταρτο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά και τώρα θα πρέπει να αποδείξει την αξία του απέναντι στην εμπειρία του Ρότζερ Φέντερερ στους «8», με τον Ελβετό να παίρνει άνετα το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, μετά τη νίκη του με 6-4, 6-2, 6-4 επί του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμίτροφ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: