Τελευταίος χαιρετισμός, αυτή τη ώρα, στον Μίνωα Κυριακού: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η ταφή




Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον Μίνω Κυριακού, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η ταφή του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων ζητείται τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας».

Μέσα στην εκκλησία βρίσκονται οι γιοι του του Μίνου Κυριακού Ξενοφών και Θοδωρής με τις συζύγους τους Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη μαζί με τα εγγόνια του ιδρυτή του ομίλου Ant1.

Το παρών την εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που ήταν από τα ιδρυτικά δημοσιογραφικά στελέχη του ομίλου ANT1, οι εκδότες Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό Μαριάννα, ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν Σταύρος Δήμας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: