Τα έδωσαν όλα ή σχεδόν όλα και αντί για συγχαρητήρια εισπράττουν κατηγορίες, τονίζει ο Νικόλας




“Οι δηλώσεις του κ. Άιντε οι οποίες έχουν παρουσιαστεί χθες σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης» αποδεικνύουν ένα πράγμα: Την κατάρρευση ενός ακόμη μύθου στο Κυπριακό, των οπαδών την όποιας λύσης. Μας έλεγαν για εννιάμισι χρόνια πως με τις γενναιόδωρες προσφορές και τις υποχωρήσεις, θα καταφέρουμε είτε να πείσουμε την Τουρκία ν’ ανταποδώσει, αλλά σε κάθε περίπτωση θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την εύνοια των ξένων, το χαρακτηρισμό του καλού παιδιού και δεν θα μας επιρριφθούν οι όποιες ευθύνες για την κατάρρευση των συνομιλιών”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωσή του.

“Οι δηλώσεις του κ. Άιντε δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα έδωσαν όλα ή σχεδόν όλα, και αντί για συγχαρητήρια εισπράττουν κατηγορίες. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι οπαδοί της όποιας λύσης ότι με την πολιτική των γενναιόδωρων προσφορών και του καλού παιδιού, δεν επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα συγχαρητήρια των ξένων διαρκούν μόνο, όσο διαρκούν οι υποχωρήσεις μας. Γι’ αυτό εμείς επιμένουμε ότι αυτό που απαιτείται σήμερα είναι μια νέα στρατηγική”, προσθέτει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

“Μια νέα στρατηγική διεκδίκησης, με την οποία θα διεκδικήσουμε τα δικά μας εθνικά συμφέροντα, ανεξαρτήτως του τι αντιλαμβάνονται οι ξένοι για εμάς και για το τι χαρακτηρισμούς επιδιώκουν να έχουν για εμάς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ουσία, είναι οι προτάσεις, είναι τα συμφέροντα του κυπριακού ελληνισμού. Εμείς αυτά θα υπερασπιστούμε”, συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

“Για ακόμη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση βγήκε πρώτη και η δική μας κυβέρνηση είναι απούσα”

“Θέλω να σχολιάσω για την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ελληνικής Κυβέρνησης ότι πέραν των όσων αναφέρει με τα οποία συμφωνώ, είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση βγήκε πρώτη και η δική μας κυβέρνηση είναι απούσα”, αναφέρει σε άλλη ανακοίνωσή του ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

24/07/2017 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: