Πάμε Στοίχημα και στο Euro 2017 Γυναικών: Τα μεγαλύτερα ονόματα θα είναι στην Ολλανδία…




Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου ποδοσφαίρου θα διεκδικήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 που ξεκίνησε στην Ολλανδία την Κυριακή 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου.

Η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία είναι το πρώτο φαβορί, με την φιναλίστ του Euro 2013 Νορβηγία και την Γαλλία να θεωρούνται επίσης ικανές να πρωταγωνιστήσουν. Ελπίδες διάκρισης έχουν και η γηπεδούχος Ολλανδία, η Αγγλία και η Σουηδία.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος στοιχημάτων για τους αγώνες του μεγάλου ευρωπαϊκού τουρνουά.

Το Euro ξεκινά με την αναμέτρηση της γηπεδούχου Ολλανδίας με την κάτοχο δύο Ευρωπαϊκών τίτλων, Νορβηγία, την Κυριακή στις 19:00. Σύμφωνα με τις αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, φαβορί είναι η Ολλανδία με απόδοση 2,00. Η νίκη της Νορβηγίας δίνει 3,15, όσο και η ισοπαλία.

Στο άλλο ματς της Κυριακής μεταξύ Δανίας και Βελγίου (21:45) για τον πρώτο όμιλο, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει απόδοση 1,75 για νίκη της Δανίας και 3,90 για επικράτηση του Βελγίου. Η ισοπαλία έχει απόδοση 3,30.

Την Δευτέρα, αναμετρώνται Ιταλία – Ρωσία και Γερμανία – Σουηδία στα πλαίσια του δευτέρου ομίλου.

Οι 16 Εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Euro κληρώθηκαν στους εξής τέσσερις ομίλους:

ΟΜΙΛΟΣ Α: Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Βέλγιο

ΟΜΙΛΟΣ Β: Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Σουηδία

ΟΜΙΛΟΣ Γ: Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Ισλανδία

ΟΜΙΛΟΣ Δ: Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Σκοτία

Οι ημιτελικοί αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν το διήμερο 29-30 Ιουλίου και ο μεγάλος τελικός στις 6 Αυγούστου στο FC Twente Stadion.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και ειδικό στοίχημα για την Εθνική ομάδα που θα κατακτήσει τον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών. Φαβορί είναι η Γερμανία με απόδοση 2,85 και ακολουθούν η Γαλλία με 3,50, η Αγγλία και η Σουηδία με 8 και η Ολλανδία με 9. Η Ισπανία έχει απόδοση 13 και η Νορβηγία 15.

Οι πρωταγωνίστριες

Vivianne Miedema (Ολλανδία) – Η 20χρονη επιθετικός της Ολλανδίας είναι η νεότερη παίκτρια που έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της χώρας της. Αγωνίζεται στην Άρσεναλ και θεωρείται μία από τις καλύτερες φορ στον κόσμο.

Dzsenifer Marozan (Γερμανία) – Γεννημένη στην Βουδαπέστη, έγινε η νεότερη παίκτρια και σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga στα 14 και 15 της χρόνια αντίστοιχα. Έχει κατακτήσει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την Γερμανία και το Champions League με την Λυών. Με αρχηγό την Marozan, η Γερμανία θα διεκδικήσει το ένατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Fran Kirby (Αγγλία) – Η επιθετικός της Τσέλσι επέστρεψε πρόσφατα από σοβαρό τραυματισμό και γρήγορα ξαναβρήκε την φόρμα της στο Women’s Super League Spring Series όπου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ. Το παρατσούκλι της στην Αγγλία είναι «μίνι Μέσι».

Melania Gabbiadini (Ιταλία) – Η Ιταλία έχει βρεθεί στα ημιτελικά όλων των Euro από το 1984 που ξεκίνησε ο θεσμός. Με την αρχηγό της Βερόνα στην εντεκάδα της, η Ιταλία ελπίζει να κάνει ένα καλό τουρνουά. Η Gabbiadini έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα Ιταλίας και σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε δύο αγώνες σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Camille Abily (Γαλλία) – Παίζει στο κέντρο ως επιτελική. Έχει σπουδαία πάσα και την δυνατότητα να «διαβάζει» το παιχνίδι. Η 32χρονη Abily ανήκει στην Λυών και θεωρείται ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας της. Το φετινό θα είναι το τελευταίο της Euro.

Ada Hegerberg (Νορβηγία) – Η μοναδική παίκτρια που σκόραρε περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την σεζόν που πέρασε. Αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια στην Ευρώπη από την UEFA. Η 22χρονη Νορβηγίδα διαθέτει ταχύτητα, δύναμη και αίσθηση του γκολ. Έχει σκοράρει 112 φορές σε μόλις τρεις σεζόν με την Λυών  στην Γαλλία και 36 φορές σε 57 παιχνίδια με την Εθνική Νορβηγίας.

Lotta Schelin (Σουηδία) – Στα 33 της χρόνια, η φορ της Ρόσενγκαρντ παραμένει μια σημαντική μονάδα για την Εθνική της Σουηδίας που θα προσπαθήσει να πάρει την ρεβάνς από την Γερμανία για τον χαμένο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία της Σουηδίας και συγκρίνεται – όχι άδικα – με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθώς έχει την συνήθεια να πρωταγωνιστεί στα μεγάλα ματς.

Pernille Harder (Δανία) – Η φορ της Βόλφσμπουργκ κατέκτησε πέρσι το κύπελλο Γερμανίας με την ομάδα της. Έχει σκοράρει 45 γκολ σε 84 εμφανίσεις στην καριέρα της. Ξέρει να κινείται στην μικρή περιοχή και να τελειώνει τις φάσεις με μαεστρία.

Erin Cuthbert (Σκωτία) – Η 18χρονη μέσος της Τσέλσι είναι ένα κλασικό «8άρι». Σε αυτή βασίζεται η Σκωτία που θα παίξει στην διοργάνωση με ελλείψεις λόγω των τραυματισμών της Kim Little και της Jen Beattie.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: