Νίκησε και την Αλκμάαρ ο Ολυμπιακός με 2-0 μετά το “εκκωφαντικό” 6-0 επί των Βέλγων




Μετά τη Μαλίν και το εμφατικό 6-0 απέναντι στους Βέλγους, ο Ολυμπιακός νίκησε και την Αλκμάαρ, με 2-0, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Ολλανδία κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας.

Ντεμπούτο με τον πρωταθλητή Ελλάδας πραγματοποίησαν οι Οτζίτζα Οφόε και Μεντί Καρσελά, με τον Οφόε να δημιουργεί και τα δύο τέρματα των «ερυθρολεύκων» σε διάστημα δύο λεπτών.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βέλγος χαφ βρήκε με κάθετη πάσα τον Μπεν, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ. Ένα λεπτό αργότερα ο Οφόε κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεν διπλασιάζοντας τα τέρματά του και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τερματοφύλακας έπαιξε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος στάθηκε πολύ καλά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και πίστωσε το ενεργητικό του με 2-3 πολύ καλές αποκρούσεις, εξουδετερώνοντας τις προσπάθειες των Φρεντ στο 9ο και Σούντγιενς στο 12ο λεπτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπεσνίκ Χάσι): Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63΄ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63΄ Ρομαό), Ρέτσος (37΄ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63΄ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63΄ Φορτούνης), Μάρτινς (46΄ Οφόε, 77΄ Σιώπης), Ανδρούτσος (63΄ Ταχτσίδης), Σεμπά (63΄ Μάριν), Ελιουνούσι (46΄ Καρσελά, 77΄ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46΄ Μπεν).
ΑΛΚΜΑΑΡ (Τζον Φαν ντεν Μπρομ): Ολί, Όπνταμ, Φλάαρ, Λίντεν, Χαπς, Σούντγιενς, Χέλμερ, Μπάκερ, Στενγκς, Φράιντεϊ, Βάινταλ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: