Το «Downton Abbey» μεταφέρεται στο σινεμά: Από τη μικρή οθόνη μεταφέρεται στη μεγάλη




Μετά από έξι τηλεοπτικές σεζόν, η οικογένεια Κρόουλι θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα στο 2018.

Ο Μάικλ Έντελσταϊν της NBCUniversal International έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στη Σιγκαπούρη. «Ετοιμαζόμαστε για μια ταινία. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει 20 ηθοποιούς της σειράς στο καστ της ταινίας.

«Τώρα εργαζόμαστε στο σενάριο και μετά πρέπει να δούμε πως θα φέρουμε πάλι τους ηθοποιούς μαζί. Γιατί όπως ξέρετε οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την ταινία κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά».

Προς μεγάλη απογοήτευση των φανατικών θεατών της, η σειρά που διηγείται την ιστορία της οικογένειας Κρόουλι και των υπηρετών της ολοκληρώθηκε το 2015.

Η ηθοποιός Σοφία ΜακΣέρα που είχε το ρόλο μιας εκ των υπηρετριών, ερωτηθείσα είπε ότι δεν γνώριζε κάτι επίσημα για την ταινία, αλλά δήλωσε ότι με χαρά θα λάμβανε μέρος.

Φ.Δ , AΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: