Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) υποδέχεται τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (Δ) στη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

“Θα τα πούμε στη Βουλή”: Τυπική συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη για αποτελέσματα Eurogroup

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης.

Για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για την οικονομία θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, συνολικά και για τη διαπραγμάτευση, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται (…) αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντούρας Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια αναμένεται στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

mignatiou.com/2017/06/apo-edo-ke-pera-iparchi-enas-dromos-o-dromos-tis-exodou-apo-tin-krisi-ipe-o-tsipras/

20/06/2017 14:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "“Θα τα πούμε στη Βουλή”: Τυπική συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη για αποτελέσματα Eurogroup"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*