“Θα τα πούμε στη Βουλή”: Τυπική συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη για αποτελέσματα Eurogroup




Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης.

Για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για την οικονομία θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, συνολικά και για τη διαπραγμάτευση, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται (…) αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντούρας Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια αναμένεται στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

mignatiou.com/2017/06/apo-edo-ke-pera-iparchi-enas-dromos-o-dromos-tis-exodou-apo-tin-krisi-ipe-o-tsipras/

20/06/2017 14:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: