O Γιάννης, η οικογένειά του, ο Φασούλας, και ο Κακιούζης στην 30ή επέτειο του Cosmos FM




Το κοινωφελές ραδιόφωνο της Μητροπολιτικής Νέας Υόρκης θα γιορτάσει την 30ή του επέτειο παρέα με όλη την ελληνική Ομογένεια, μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, στη Νέα Υόρκη.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προπονήσει επίλεκτες ομάδες μπάσκετ από ελληνικά σχολεία και κοινότητες της περιοχής.

Η εκδήλωση, τιτλοφορείται «Feel Greek Basketball Event» και θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 4 Ιουνίου, στο Adelphi University.

Θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες μπάσκετ, στους οποίους θα συμμετάσχουν μπασκετμπολίστες των ελληνικών σχολείων και κοινοτήτων από τις πέντε Περιφέρειες του Δήμου της Νέας Υόρκης, με προπονητή τον παίκτη του NBA All-Star, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα τους εμπνεύσει και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Προπονητές θα είναι επίσης ο πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, ως εκπρόσωπος της Εθνικής ομάδας του 1987 και ο Μιχάλης Κακιούζης, ως εκπρόσωπος των πρωταθλητών του 2005, καθώς και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ στην Ισπανία.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της νεολαίας που συνδέει τα 30 χρόνια του “Cosmos FΜ” με την 30ή επέτειο από την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική ομάδα μπάσκετ το 1987.

Tο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ανθούλα Κατσιματίδη και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καλκαβούρας από την Ελλάδα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το βράδυ της ίδιας ημέρας με το επίσημο δείπνο, το οποίο θα παρατεθεί στο «Terrace on the Park» στις 7 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα έχει πανομογενειακό χαρακτήρα και θα απονεμηθεί το «Βραβείο Ελληνικής Κληρονομιάς» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το «Βραβείο Ελληνικής Παράδοσης» στους γονείς του Τσαρλς και Βερόνικα Αντετοκούνμπο και «Βραβεία Ελληνικού Πνεύματος» στους πρωταθλητές του ελληνικού μπάσκετ, για την προσφορά τους στον Ελληνισμό και τον Αθλητισμό.

Παρουσιαστής της βραδυνής αυτής εκδήλωσης θα είναι ο τηλεπαρουσιαστής του FOX NEWS Έρνυ Ανάστος.

Αναμένεται να παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ Δημήτριος η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γεώργιος Πατούλης, οι εκπρόσωποι των διπλωματικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου, εκπρόσωποι της Ομογένειας, οι εθελοντές, οι παραγωγοί, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του «Cosmos FM».

Το Cosmos FM 91.5, είναι δίγλωσσος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός με καθημερινό πρόγραμμα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του επιμορφωτικού οργανισμού GAEPIS (Greek American Educational Public Information System).

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: