Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

«Ο ελληνικός λαός ενωμένος με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν είναι σε ετοιμότητα, να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου» δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας επίδειξης, από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αρχηγοί, ΓΕΝ αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης, ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και οι τοπικοί φορείς της πόλης. Της εκδήλωσης προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων και επίσκεψη στην έκθεση για τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού την περίοδο 1821-1945, με τίτλο «Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου», που φιλοξενείται στη Νομαρχία στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε και το πλοίο Τ./Κ. «Δανιόλος», όπου ξεναγούνταν ήδη μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης, με τους οποίους ο υπουργός συνομιλουσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης.

Μετά την Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί μαζί με τον αρχηγό ΓΕΝ, τη Σαμοθράκη, τον Αη Στράτη και τη Λήμνο και ειδικότερα καράβια του πολεμικού ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση «Καταιγίδα 2017», που άρχισε την Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο.

01/06/2017 12:44
Λ. Παπαδημητρίου, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αλεξανδρούπολη, Greece

Be the first to comment on "Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*