Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να «Ζήσουν τον (Εθνικό) Κήπο Αλλιώς».




Το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας ζωντανεύει από τον Ιούνιο και γίνεται και πάλι προσιτό στη δημιουργία και τις τέχνες. Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καλούν τους πολίτες να «Ζήσουν τον Κήπο Αλλιώς».

Το πρόγραμμα που πραγματοποιείται από την 1η έως τις 30 Ιουνίου με ελεύθερη συμμετοχή για όλους στον Εθνικό Κήπο, θα γεμίσει όλες τις μέρες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού με εργαστήρια, γυμναστική, yoga, pilates, μουσική, θέατρο, χορό, ξεναγήσεις, παιχνίδια και κρυμμένους θησαυρούς για όλους.

Οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιήσουν μία ποιητική περιήγηση μέσα από την παράσταση «Εθνικός Κήπος» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη,  να γιορτάσουν με τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής  (20 & 21/6), να «χαρτογραφήσουν» τη νεότερη ιστορία του Κήπου με το Ιστορικό Αρχείο του δήμου Αθηναίων (7/6), να ανακαλύψουν τα γλυπτά του Κήπου (18 & 25/6) και να ζήσουν το ρομαντισμό μέσα από το καθιερωμένο Athens Garden Festival (8 -11/6). Καθημερινά: 09:00 με 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: