Κτίριο στο δυτικό Λονδίνο καίγεται από μεγάλη φωτιά: Φόβοι για εγκλωβισμό πολλών ανθρώπων




Δυο πυροσβέστες και 40 πυροσβεστικά αυτοκίνητα μάχονται να σβήσουν μια μεγάλη πυρκαγιά σε μια συνοικία του δυτικού Λονδίνου. Τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν και εκκενώθηκαν διαμερίσματα στον 27 όροφο του Grenfell Tower. Εκφράζονται φόβοι ότι έχουν εγκλωβιστεί πολλοί άνθρωποι στο κτίριο.

Τα πλάνα και τα βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι το κτίριο κατακλύζεται από πυρκαγιά, με φλόγες που εκτείνονται σε διάφορους ορόφους. Η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον 26ο όροφο, σύμφωνα με το Fox News.

https://www.youtube.com/watch?v=pStB7aCT43E

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο Sky News: “Ήμουν στην κουζίνα μου και άκουσα συναγερμό για καπνό. Απ’ ότι μπορούσα να δω όλη η δεξιά πλευρά του κτιρίου ήταν μέσα σε φλόγες”.

Ο πύργος που καίγεται βρίσκεται στο Lancaster West Estate, μεταξύ του υπόγειου σιδηροδρομικού σταθμού Latimer Road και του εμπορικού κέντρου White City του Westfield.

Η αστυνομία δήλωσε: “Σε αυτό το στάδιο γνωρίζουμε ότι δύο άτομα έχουν εισπνεύσει καπνό”.

Αριθμός ανθρώπων δέχεται ιατρική περίθαλψη για τραυματισμούς από την φωτιά που ξέσπασε σε πύργο διαμερισμάτων με 27 ορόφους στο δυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καίγεται ολόκληρο το κτίριο.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLQhWpOvRgY

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: