Η κυβέρνηση “χονδραίνει” το παιγνίδι με τον Noor1: Η Ν.Δ. υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία, λέει




Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το βράδι της Πέμπτης το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση του πλοίου Noor1.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ζητείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να απαντήσουν με ονόματα είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

«Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν» σημειώνει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει:
«Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν».

Αγγελική Λάζου
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα, Greece

ΝΔ: “Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως”

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του», απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και προσθέτει: «Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με ανακοίνωσή του, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει στοχοποιήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και αναρωτιέται αν η ΝΔ εκτελεί «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης» του υπουργού, κατ΄ εντολή επιχειρηματία. Θέτει επίσης σειρά ερωτημάτων προς απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προκαλεί τη ΝΔ και τον πρόεδρό της να καταθέσει άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του κ. Καμμένου.

Ν. Αρμένης
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα, Greece

ΠΑΝΤΩΣ: Καλύπτει η κυβέρνηση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, γίνεται λόγος για απόπειρα «πολιτικής εξόντωσης» του κ. Καμμένου, για την οποία το Μέγαρο Μαξίμου εγκαλεί ευθέως τη ΝΔ.

Στην ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: