Ασφυκτικά γεμάτο το Αλεξάνδρειο για την εκδήλωση των Αντετοκούνμπο με την Εθνική του 2005




Το …κλίμα φάνηκε από νωρίς! Δύο και πλέον ώρες πριν ανοίξουν οι πόρτες στο Αλεξάνδρειο για το Antetokounbros Event 2017 (19:00) πλήθος κόσμου, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κάθε ηλικίας, προκάλεσαν συνωστισμό στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στην κεντρική σάλα του γηπέδου για την εκδήλωση!

Αποτέλεσμα ήταν, λίγη ώρα αργότερα, η “Nick Galis Hall” να είναι ασφυκτικά γεμάτη, με τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης να περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούμπο, με αντίπαλο την Εθνική ομάδα, πρωταθλήτρια το 2005 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

«Η Θεσσαλονίκη μας δημιουργεί… πρόβλημα! Αγαπάει το μπάσκετ! Δείξτε τον καλό σας εαυτό και βοηθείστε κάποιον να βολευτεί για να απολαύσουμε το μπάσκετ!», τόνισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, απευθυνόμενος προς τον κόσμο, με μικρόφωνο στο χέρι, από το κέντρο του παρκέ!

«Αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο», τόνισαν εμφατικά σε δημοσιογράφους, στην αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου, λίγο πριν την εκδήλωση, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, έχοντας δίπλα τους στο πάνελ τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νίκο Ζήση.

Μισή περίπου ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, παρουσία στο παρκέ του Αλεξανδρείου, με κινήσεις επίδειξης των ικανοτήτων τους, είχαν αθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο

Ρούλα Αβραμίδου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: