Αρνείται κάθε κατηγορία για φοροδιαφυγή ο Ρονάλντο: 200 εκατ. από την Μάντσεστερ




Καμία ανάμιξη σε υπόθεση φοροδιαφυγής δεν έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι του μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Ισπανίας.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται ότι από το 2011 έως το 2014 υπέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.7 εκ. ευρώ.

Μέσω των εκπροσώπων του επέλεξε να απαντήσει ο Πορτογάλος κορυφαίος παίκτης στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες νωρίτερα από την ισπανική δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα φοροδιαφυγής. Δεν έκρυψε ποτέ τίποτα, ούτε είχε πρόθεση να κρύψει κάτι», τονίστηκε από το γραφείο των μάνατζερ που εκπροσωπεί τον άσο των «μερένγκες».

“El Confidencial”: Η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει αυτή την εβδομάδα 200 εκατ ευρώ στη Ρεάλ για τον Ρονάλντο!

Η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial», αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχθεί, μια πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που δείχνει διατεθειμένος να κάνει ότι χρειάζεται για να επιστρέψει ο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ.

Ηδη, πριν λίγες ημέρες η ισπανική εφημερίδα As, είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα της Κίνας θα καταθέσει ανάλογη πρόταση 200 εκατ. ευρώ στον Φλορεντίνο Πέρεθ, εξασφαλίζοντας στον Κριστιάνο Ρονάλντο ετήσιο μισθό 120 εκατ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι Ασιάτες θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη για να συναντήσουν προσωπικά τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και να μεταφέρουν επίσημα την πρότασή τους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: