Το Ιράν είναι επικεφαλής της διεθνούς τρομοκρατίας, δηλώνει ο Σαουδάραβας βασιλιάς

FILE PHOTO. A handout photo made available by the Saudi Press Agency shows US President Donald J. Trump (2-R) with King of Saudi Arabia Salman bin Abdulaziz Al Saud (2-L) during a welcome ceremony with traditional sword dancers at Murabba Palace, in Riyadh, Saudi Arabia. FILE PHOTO. EPA/SAUDI PRESS AGENCY HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES
Οι κυβερνητικές δυνάμεις στο Ιράν είναι “επικεφαλής” της διεθνούς τρομοκρατίας, δήλωσε σήμερα σε ομιλία του ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στην διάρκεια της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο βασίλειο.

“Η υποχρέωσή μας ενώπιον του Αλλάχ και του λαού μας και ολόκληρου του κόσμου είναι να είμαστε ενωμένοι στην μάχη απέναντι στις δυνάμεις του κακού και του εξτρεμισμού όπου και αν βρίσκονται…Το ιρανικό καθεστώς είναι επικεφαλής της διεθνούς τρομοκρατίας”.

Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο βασιλιάς είπε ακόμη ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα δείξει επιείκεια απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να χρηματοδοτήσει την τρομοκρατία.

“Δεν θα είμαστε ποτέ επιεικείς δικάζοντας όποιον χρηματοδοτεί την τρομοκρατία με όποιον τρόπο ή μέσο και θα εφαρμόσουμε όλη την δύναμη του νόμου”, είπε.

21/05/2017 18:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Ριάντ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal