Το Final Four της Euroleague ξεκινάει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στις 19 Μαϊου




Το Final Four της Euroleague ξεκινάει την Παρασκευή 19 Μαΐου, αλλά οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν από τώρα στους δύο ημιτελικούς και στα ειδικά στοιχήματα της διοργάνωσης.

Δύο εβδομάδες, πριν από την έναρξη του Final Four της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ Μαδρίτης, μπορείτε να ποντάρετε στους δύο ημιτελικούς.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τους αγώνες ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης. Προσφέρονται ήδη πολλές επιλογές, για τον νικητή των ημιτελικών, τα under-over πόντων, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τη διαφορά και το σύνολο πόντων, τον νικητή και τα under/over πόντων ανά περίοδο.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague. Μπορείτε να ποντάρετε από τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές αποδόσεις, στα ειδικά στοιχήματα για τον  νικητή της διοργάνωσης, το ζευγάρι του τελικού, καθώς και για το ζευγάρι του τελικού σε συνδυασμό με τον νικητή.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: