Tο ΑΚΕΛ ήταν το δεκανίκι της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, λέει το ΔΗΚΟ




“Η ανοίκεια και κυρίως αβάσιμη επίθεση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου κατά του Δημοκρατικού Κόμματος, φανερώνει άγχος καθώς οι θετικές εξελίξεις στον Ενδιάμεσο Χώρο και η ομόφωνη υποστήριξη της ΕΔΕΚ στην υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, δημιουργεί προοπτική νίκης στις προεδρικές εκλογές”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.

¨Και επειδή, ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε σε πολιτικές για την οικονομία, θέλουμε να τον υπενθυμίσουμε ότι:

Πολλά από τα νομοσχέδια του μνημονίου κατατέθηκαν στη Βουλή από τη διακυβέρνηση Χριστόφια, της οποίας ο κ. Στεφάνου ήταν μέλος.
Αρκετά από αυτά ψηφίστηκαν και από το ΑΚΕΛ στη Βουλή. Αν έχουν ξεχάσει ποια νομοσχέδια έχουν ψηφίσει μπορούμε να τους προμηθεύσουν με σχετικό κατάλογο.
Το μνημόνιο συντάχθηκε από την Κυβέρνηση Χριστόφια, της οποίας ο κ. Στεφάνου ήταν μέλος”, προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ.

“Επιπρόσθετα, θυμίζουμε ότι το ΑΚΕΛ ταυτίστηκε με τον ΔΗΣΥ και τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη:

Στο σκάνδαλο της χρηματοδότησης από τη Focus
Στο διορισμό ημετέρων σε θεσμούς του κράτους και σε ημικρατικούς οργανισμούς
Στην αλλαγή του εκλογικού μέτρου
Στην αλλαγή του Νόμου για τη χρηματοδότηση των Κομμάτων
Στη ψήφιση του «νόμου Ακιντζί»

και σε άλλες πολιτικές ενίσχυσης του δικομματισμού”, συμπληρώνει ο Άθως Αντωνιάδης.

“Κυρίως όμως, σημειώνουμε ότι για τέσσερα χρόνια, το ΑΚΕΛ ήταν και παραμένει, ο πιο ένθερμος υποστηριχτής και συνήγορος της πολιτικής Αναστασιάδη στο κυπριακό.

Μιας πολιτικής που απομάκρυνε την προοπτική για λύση και έφερε την Ελληνοκυπριακή πλευρά στη δυσχερέστερη θέση από ποτέ”, καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ.

02/05/2017 12:28 – ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: