Άθλια επίθεση του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή εναντίον του βουλευτή Νίκου Δένδια




Ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε τον Νίκο Δένδια, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και αρνείτο να βγει από την αίθουσα.

Εντέλει επενέβη η φρουρά και οδήγησε εκτός τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο πρόεδρος της επιτροπής, Μάκης Μπαλαούρας, υπέβαλε πρόταση μομφής, που συζητείται αυτή την ώρα.

«Δεν θα επιτρέψουμε αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές», είπε ο Νίκος Μαντάς από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζήσαμε αυτό που δεν είχαμε ζήσει ως τώρα από μια απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δένδιας χωρίς να υπάρχει πρόθεση εντάσεως», είπε ο Μάκης Βορίδης και ζήτησε να διαταχθεί η αποβολή του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία, διότι «όλοι συνέπραξαν και ασχημόνησαν».

«Το μήνυμα πρέπει να είναι, το κοινοβούλιο μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του», είπε ο Μάκης Βορίδης.

Λοβέρδος και Καραθανασόπουλος καταδικάζουν την επίθεση του Κασιδιάρη κατά του Δένδια

Ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα, ανέφερε ο Ανδρέας. Λοβέρδος και ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Απόπειρα αποπροσανατολισμού από τη συζήτηση για τα μέτρα «βλέπει» στην επίθεση του Κασιδιάρη ο Γεωργιάδης

Σε απόπειρα αποπροσανατολισμού από τη συζήτηση για τα μέτρα και τις πρόνοιες της συμφωνίας που συζητούνται στη Βουλή απέδωσε την επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη εντός της Ολομέλειας εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για «κρυφή συμμαχία» Χρυσής Αυγής, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ο Παπαχριστόπουλος καταδικάζει την επίθεση του Κασιδιάρη σε βάρος του Δένδια

Ήταν ακραία η πράξη του κ. Κασιδιάρη, να είναι δραστική η απόφαση της Βουλής, ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια.

Μομφή σε όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, προετοιμάζεται να προτείνει ο Μπαλαούρας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας, δήλωσε ότι προετοιμάζεται να προτείνει μομφή σε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής διότι στήριξε την ενέργεια του Η. Κασιδιάρη.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε το λόγο και δήλωσε ότι με ευθύνη του Νίκου Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε οδηγηθεί στη φυλακή με ψεύτικα στοιχεία.

15/05/2017
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: