Ο Νικόλας επαναφέρει στην τάξη τον Χριστόφια: Διαστρεβλώνει την ιστορία και τα γεγονότα




Ενώ ο κυπριακός λαός συνεχίζει να πληρώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά το τίμημα των προσωπικών λαθών και εμμονών του, ο κ. Χριστόφιας επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο με μια πανικόβλητη και εν πολλοίς ασυνάρτητη επίθεση στον Νικόλα Παπαδόπουλο, αναφέρει ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ).

Προσθέτει τα εξής:

Επικαλούμενος διαστρεβλωτικά και αποσπασματικά τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ο κ. Χριστόφιας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική που δεν ήταν άλλη από την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν και τις “γενναιόδωρες προσφορές” προς την τουρκική πλευρά.

Αντί λοιπόν ο κ. Χριστόφιας να διαστρεβλώνει την ιστορία και τα γεγονότα, τον καλούμε να απαντήσει επιτέλους στον κυπριακό λαό, γιατί παραβίασε τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, κάνοντας “γενναιόδωρες προσφορές” στην τουρκική πλευρά και αποδεχόμενος, μεταξύ άλλων, την εκ περιτροπής προεδρία και τις 4 ελευθερίες στους Τούρκους υπηκόους;

Ο κ. Χριστόφιας φέρει τεράστια ευθύνη για την απομάκρυνση από μια σωστή λύση, για την υποβάθμιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και για την αναβάθμιση του κατοχικού ψευδοκράτους. Και ασφαλώς, για την καταστροφή της κυπριακής Οικονομίας.

Αντί να διαστρεβλώνει τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ας κάνει επιτέλους την αυτοκριτική του.

— ιος ξεστομίζει ψέμα κατά συρροή τελικά το πιστεύει, και φρονώ ότι αυτό συμβαίνει με τον Νικόλα Παπαδόπουλο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τους ακολούθους του, αναφέρει ο τέως Πρόεδρος της Δημήτρης Χριστόφιας, σε γραπτή ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι στο ΔΗΚΟ, “επαναλαμβάνουν το τροπάρι για τα `τελευταία εννιά χρόνια διακυβέρνησης`, δηλαδή τα πέντε της διακυβέρνησης Χριστόφια και τα τέσσερα Αναστασιάδη, για να ασκήσουν κριτική σ’ ότι αφορά στην αποδοχή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει και την εκ περιτροπής προεδρία, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούν ανάθεμα”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: