Με μία νέα φωτογραφία γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια της Σάρλοτ το παλάτι




Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κυκλοφόρησαν μία ακόμα φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ με αφορμή τα δεύτερα της γενέθλια.

Την φωτογραφία έβγαλαν οι ευτυχείς γονείς και την ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θέλουν να μοιραστούν την ευτυχία τους για τα σημερινά γενέθλια της κόρης τους.

Η φωτογραφία δείχνει την μικρή Σάρλοτ στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο Norfolk, να ποζάρει όλο νάζι φορώντας μία κίτρινη ζακέτα με μπλε προβατάκια, ενώ φοράει κι ένα μπλε κοκαλάκι στα μαλλιά της.

Σε δήλωση του παλατιού επισημαίνεται ότι «ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πολύ ευτυχείς που μοιράζονται αυτή τη φωτογραφία καθώς γιορτάζουν τα δεύτερα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους για τα υπέροχα μηνύματα που έλαβαν και ελπίζουν ότι όλοι θα χαρούν με αυτήν τη φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της μικρής πριγκίπισσας την έχουν προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν κυκλοφορήσει μόνο μερικές φωτογραφίες κατά το προηγούμενο έτος.

Στα πρώτα γενέθλια της Σάρλοτ είχαν κυκλοφορήσει από τους γονείς της τέσσερις φωτογραφίες.

Λάμπρος Παπαθανασίου , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: