Καυγάδων συνέχεια: Ο Τσίπρας έχει ηττηθεί κατά κράτος από Μητσοτάκη, υποστηρίζει η Ν.Δ.

File PHOTO: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αγγίξει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη-Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος», απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού.

Η Πειραιώς προσθέτει πως «είναι επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους» και συμπληρώνει πως «επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

Καταλήγοντας το κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης διατυπώνει το εξής ερώτημα: «Αλήθεια, πώς σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία;».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΕΣ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Ν.Αρμένης
06/05/2017 14:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal