Υπέκυψε ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από αγώνα στη Θεσσαλονίκη




Κατέληξε χθες ο νεαρός Κύπριος Αθανάσιος (Νάσος) Κωνσταντίνου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν μία εβδομάδα μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Εμμανουηλίδης, διοικητής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ απεβίωσε μεταξύ 11.30 και 12.00 το μεσημέρι χθες, Πέμπτη, «και παραδόθηκε στους συγγενείς του για τα περαιτέρω». Ο κ. Εμμανουηλίδης πρόσθεσε ότι πρέπει ήδη «να επιστρέφουν στη Κύπρο».

Νοσηλευόταν στη Β` Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Προχθες, η διοίκηση του “Παπανικολάου” ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι ήταν κλινικά νεκρός, και ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες,  κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να αποφύγει εμπλοκή σε επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον νικηφόρο για την ομάδα του, ΠΑΟΚ, με 4-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει πως η παρέα του δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους που κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό χθες ότι ο βαρύς, και μοιραίος όπως αποδείχτηκε, τραυματισμός του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα, ΑΘΗΝΑ

Θλίψη για χαμό φοιτητή Ν. Κωνσταντίνου εκφράζει το Παν. Νεάπολις

Η κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι συγκλονισμένη για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου Κωνσταντίνου, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση.

“Ένας άριστος φοιτητής, με ήθος και ιδανικά, «έφυγε» τόσα απρόσμενα και άδικα, θύμα της ανεγκέφαλης οπαδικής βίας” προσθέτει.

Η οικογένεια του Πανεπιστημίου Νεάπολις, οι καθηγητές του και οι συμφοιτητές του,προστίθεται στην ανακοίνωση,  συμπαραστέκονται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ο Νάσος θα αποφοιτούσε σε λίγους μήνες και το Πανεπιστήμιο θα τιμήσει τη μνήμη του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: