Οι γιατροί δεν ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του Παπαδήμου: Εξελίσσεται ομαλά




«Ομαλή η εξέλιξη τραυμάτων» του Λουκά Παπαδήμου, σύμφωνα με νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του από έκρηξη παγιδευμένης επιστολής. 

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών θα παραμείνει και το επόμενο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι δύο συνοδοί του, που επίσης είχαν τραυματιστεί, έλαβαν εξιτήριο και η κατάστασή της υγείας τους θα επανεκτιμηθεί ιατρικά σε μία εβδομάδα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο επισκέφθηκε και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Καταδικαστέα η τρομοκρατική επίθεση κατά του κ. Παπαδήμου

Συγκλονισμό και απέχθεια προκάλεσε η δολοφονική, τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει με ένταση την επίθεση.

Τα φονικά, τρομοκρατικά κτυπήματα, απειλούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και πλήττουν τη δημοκρατία και τη σταθερότητα της χώρας.

Ελπίζουμε οι αρχές της Ελλάδας να εξαρθρώσουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να ξεριζώσουν το φαινόμενο της τρομοκρατίας.

Ευχόμαστε στον κ. Παπαδήμο και στους συνοδούς του, που επίσης τραυματίστηκαν κατά την επίθεση, σύντομη ανάρρωση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: