Αισιοδοξεί ο Παππάς αλλά και απειλεί: Αν δεν υπάρξει λύση στις 15 Ιουνίου πάμε Σύνοδο Κορυφής




Ως «απεχθή και καταδικαστέα» χαρακτήρισε την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84» και τον Βασίλη Πάικο, ο υπουργός επεσήμανε ότι τέτοιου είδους ασύμμετρες απειλές είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση για το χρέος ο κ. Παππάς τόνισε ότι  “Οποιαδήποτε λύση, πρέπει να διασφαλίζει ότι η Ελλάδα επανέρχεται σε κατάσταση κανονικότητας στη χρηματοδότηση”. Πρώτη φορά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δέχεται ανοιχτή κριτική για την κατάσταση στην Ελλάδα και εντός της Γερμανίας, ανέφερε ο κ. Παππάς

Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την επίτευξη λύσης στο επικείμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, ωστόσο -όπως είπε- αν δεν υπάρξει, το θέμα θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής, στις 22 Ιουνίου.

Ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες, διευκρίνισε ότι εντός των ημερών θα υπάρξει απάντηση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. «Οι απόψεις για άπειρες τηλεοπτικές άδειες ή ότι δεν χρειάζεται διαγωνισμός είναι πλέον στον κάλαθο των αχρήστων» τόνισε ο υπουργός.

Κάποιοι δεν αισθάνονται καλά με την ιδέα ότι μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση στην Ελλάδα ομαλοποίησε την κατάσταση, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: