Ανούσιος καυγάς της κυβέρνησης με τη Ν.Δ. για Χίλτον, ΔΝΤ, Πρωτομαγιά, Τσίπρα και …τσίπα




«Mετά την “αριστερή ιδεοληψία”, όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε “μεταρρυθμίσεις”, μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;».

Αυτό γράφει στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.

Στο σχόλιο της, η Ν.Δ. ανέφερε: «Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα…». ΕΔΩ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκούσε κριτική στη δηλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την Πρωτομαγιά: ΕΔΩ

Απάντηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω Twitter

Απάντηση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Με αφορμή ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τη στάση της ΝΔ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τού απάντησε με την εξής ανάρτηση:

«Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos».

Με το βλέμμα στραμμένο στη διαπραγμάτευση τα πολιτικά μηνύματα για την Πρωτομαγιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: