Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα έξω από το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο

File photo: Η κεντρική είσοδος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής “Δρομοκαΐτειο”, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη τα ξημερώματα στο αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, έξω από το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, προκειμένου να αρπάξουν τα χρήματα αλλά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν άπρακτοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες, τα οποία τοποθέτησαν εκρηκτικά στο ΑΤΜ, που βρίσκεται εξωτερικά της εισόδου του νοσοκομείου και τα πυροδότησαν, προκαλώντας πανικό σε ασθενείς και εργαζομένους, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Δύο ATM ανατίναξαν άγνωστοι δράστες την νύχτα στις Λιβανάτες Φθιώτιδας.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε ΑΤΜ κοντά στο κέντρο του χωριού και λίγο αργότερα ακολούθησε δεύτερη έκρηξη σε άλλο ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στο χώρο της πρώτης ανατίναξης του ATM υπήρχαν διασκορπισμένα χαρτονομίσματα τα οποία μάλιστα ήταν και κατεστραμμένα που έφταναν στα 8.500 ευρώ ενώ οι δράστες πήραν τις κασετίνες που υπήρχαν στο ATM και έφυγαν με άγνωστο προς το παρόν ποσό.

Μετά τη δεύτερη έκρηξη στο κέντρο του χωριού, οι δράστες εγκατέλειψαν το εγχείρημα τους, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τις κασετίνες και τα χρήματα.

Από νωρίς τα ξημερώματα η ασφάλεια της Λαμίας έχει κυκλώσει την περιοχή, έχει στήσει μπλόκα σε διάφορα επίκαιρα σημεία και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

27/05/2017
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Λαμία, Greece

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal