Το MEGA κέρδισε ακόμη μία μάχη: Επιβιώνει έχοντας τους πάντες εναντίον του




Σχόλιο της ιστοσελίδας ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Το MEGA μέχρι στιγμής πάει έναντια στις προβλέψεις. Κατορθώνει και επιβιώνει με όλα τα δεδομένα εναντίον του και έχοντας τις τράπεζες απέναντί του.

Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των εργαζομένων του καναλιού τα προηγούμενα χρόνια, όταν δημιουργούσαν  σειρές, οι οποίες αυτή την εποχή που επικρατεί το “Survivor” είναι εκείνες που διατηρούν στη ζωή το MEGA. Σε αυτές τις σειρές οφείλεται και η φαινομενική επιτυχία του δελτίου ειδήσεων, το οποίο εξελίχθηκε σε τοξική ζώνη για τους τηλεθεατές και την εταιρεία.

Σήμερα, οι μέτοχοί του, ύστερα από τις ενέργειες των στελεχών της διοίκησης πλήρωσε περίπου 350.000 ευρώ για το Δώρο του Πάσχα. ‘Ηταν μια κρίσιμη μάχη, στην οποία πολλοί είχαν ποντάρει πως θα την έχανε το κανάλι. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησε στο όνομα της επιχειρηματικής ελευθερίας να πέσει μαύρο στο MEGA.

Η στήλη αντιθέτως, μεταδίδοντας ειδήσεις, πήρε μια ξεκάθαρη θέση την οποία και στήριξε σε πείσμα πολλών. Το MEGA να συνεχίσει να εκπέμπει και οι εργαζόμενοί του, επιτέλους να πληρωθούν.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ:
Χαμόγελα στο MEGA. Τα ενημερωτικά sms από την τράπεζα “κουδουνίζουν” ειδοποιώντας για την καταβολή από τους μετόχους της εταιρείας (οικογένεια Βαρδινογιάννη, οκογένεια Μπόμπολα) του Δώρου Πάσχα, όπως αποκάλυψε έγκαιρα η στήλη, σε αντίθεση με όσους διέδιδαν πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Οι Τυπολογίες έχουν εξαρχής υποστηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων και των στελεχών του MEGA για την πλήρη επαναφορά του καναλιού σε λειτουργία.

Προσωρινή προστασία της Τηλέτυπος από τους πιστωτές της

Χορηγήθηκε δικαστική απόφαση για προσωρινή προστασία της Τηλέτυπος, μητρικής εταιρείας του MEGA, από τους πιστωτές της. Σε αυτό το βήμα, η Τηλέτυπος είχε τη συμπαράσταση των τραπεζών, οι οποίες επιδιώκουν να βρουν σύντομα λύση για την επιβίωση της εταιρείας,  με τη συνδρομή Grant Thornton.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: