Στρατιωτικό ελικόπτερο πετάει πάνω από το σημείο όπου συνετρίβη το στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας, το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/kozani.tv/STR

Σήμερα και αύριο οι κηδείες των 4 θυμάτων από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου

Σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες των τεσσάρων στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου τύπου UH-1H στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί στη Λάρισα η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, ενώ στις 5:30 το απόγευμα θα τελεστεί, επίσης στη Λάρισα, η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή.

Η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.

Και ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου θα κηδευτεί αύριο, Παρασκευή, στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κηρύχθηκε χθες τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μεσίστιες κυματίζουν σήμερα οι σημαίες στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας στο Πεντάγωνο και σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια.

Από το δυστύχημα διεσώθη η μηχανικός του ελικοπτέρου, αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο.

20/04/2017 10:47 / ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα/ΑΘΗΝΑ

Be the first to comment on "Σήμερα και αύριο οι κηδείες των 4 θυμάτων από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*