Συλλήψεις για την υπόθεση απαγωγής 4χρονου κοριτσιού: Τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος




Τέσσερα άτομα, τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος, συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ από την Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε χθες το πρωί έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τα τέσσερα άτομα ορισμένα συνελήφθησαν εντός της περιοχής της πρωτεύουσας και άλλα στην επαρχία Λευκωσίας και για τον εντοπισμό τους φαίνεται να προέκυψε μαρτυρία.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν βάση δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης απαγωγής της 4χρονης, που συνέβη χθες το πρωί στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 47, 44, 39 και 33 χρόνων, όλοι κάτοικοι της επαρχίας Λευκωσίας, αφού εναντίον τους προέκυψε σχετική μαρτυρία.
Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου στην οικία του 33χρονου εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.
Σημειώνεται ότι εναντίον του 49χρονου πατέρα εξασφαλίστηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης καθώς και Διεθνής Αναζήτηση RED NOTICE.
Το χθεσινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 4 είναι σχετικό.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: