Πραγματικός ηγέτης ο Giannis στην νίκη των Μπακς επί των Ράπτορς: Άπαικτος ο μάγκας…




Πραγματικός ηγέτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προσπαθεί να κρατήσει τα πόδια των συμπαικτών του στο έδαφος, μετά τη νίκη των Μπακς με 104-77 απέναντι στους Ράπτορς, που δημιούργησε προβάδισμα με 2-1 για την ομάδα του Μιλγουόκι:

«Ημασταν πολύ καλοί στην άμυνα,  καταφέραμε και κρατήσαμε τους Ράπτορς στους 77 πόντους και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να μπουν στο ματς», είπε ο Ελληνας σούπερ σταρ και συμπλήρωσε:

«Οι φίλαθλοι ήταν για μία ακόμα φορά απίστευτοι και η βοήθειά τους ήταν τεράστια από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ήταν απόλαυση για μας να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα και ελπίζουμε να μας δείξουν την αγάπη τους και στο τέταρτο ματς. Όμως χρειάζεται να παραμείνουμε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και κυρίως  προσγειωμένοι και να αφήνουμε το σκορ να μιλά για μας».

Σούπερ Giannis και μαγικός ΛεΜπρόν

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς επικράτησαν εύκολα με 104-77 των Ράπτορς και πήραν προβάδισμα  στο σκορ (2-1) στη σειρά των play-off. Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 19 πόντους (5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 3/8 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μιλγουόκι ήταν ο Μίντλετον με 20 πόντους, ενώ για τους Ράπτορς ο Λάουρι με 13 πόντους.

Με  triple – double του ΛεΜπρον Τζέιμς και αφού χρειάστηκαν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των play-off του ΝΒΑ (-26 πόντους), οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς κέρδισαν με 1119-114 τους Πέισερς στην Ιντιάνα και έφτασαν στον 3-0. Μαγικός ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 41 πόντους (8/15 δίποντα, 6/12 τρίποντα, 7/14 βολές), μάζεψε 13 ριμπάουντ, έδωσε 12 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 3 λάθη σε 45 λεπτά συμμετοχής. Από τους Πέισερς κορυφαίος ήταν ο Πολ Τζορτζ με 36 πόντους.

Τέλος οι Γκρίζλις κατάφεραν να νικήσουν με 105-94 τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Μέμφις και να μειώσουν το σκορ στην σειρά των αγώνων σε 2-1. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κόνλεϊ, που σημείωσε 24 πόντους, ο Λέοναρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς  με 18 πόντους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: