Πανηγυρικά στους «4» του Champions League η Μονακό: Κέρδισε την Ντόρτμουντ




Η εκπληκτική Μονακό πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Champions League. Μετά το νικηφόρο 3-2 στο «Σίγκναν Ιντούνα Παρκ» η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Ντόρτμουντ στο «Λουί Ντε» και με το τελικό 3-1 θα βρεθεί στην κλήρωση της 21ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, την Νιόν.

Το ματς, που ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω της κίνησης που συνάντησε το πούλμαν της αποστολής των Βεστφαλών, είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν το πρώτο 20λεπτο, καθώς οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρις στα τέρματα των Εμπαπέ (3΄) και Φαλκάο (17΄). Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 48΄ με τον Ρόις. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Ζερμέν «έσβησε» τις όποιες ελπίδες είχαν οι Γερμανοί για να  στείλουν το ματς στην παράταση.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Κίτρινες:

Οι συνθέσεις:

ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Μεντί, Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Μπερνάρντο Σίλβα (90΄ Ράγκι), Λεμάρ, Φαλκάο (67΄ Ντιράρ), Εμπαπέ (81΄ Ζερμέν)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ (27΄ Ντεμπελε), Βάιγκλ, Σαχίν (46΄ Σμέλτσερ), Ρόις, Καγκάουα, Γκερέιρο (72΄ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ

Θέμης Τόγιας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: