O Giannis «ανυπομονεί για τα επόμενα δύο παιχνίδια»: Δεν απέτρεψε την ήττα των Μπακς




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πάλι εκπληκτικός, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Μπακς με 106-100 από τους Ράπτορς, με συνέπεια η ομάδα του Τορόντο να ισοφαρίσει σε 1-1 στα πλέι οφ. Ο Ελληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 24 πόντους (8/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/7 βολές), μάζεψε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε και 2 κλεψίματα. Πλέον η σειρά των αγώνων  μεταφέρεται στο Μιλγουόκι για τα επόμενα δύο ματς. 

Ο Ελληνας σούπερ σταρ, πάντως, ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ήττα: «Σίγουρα κερδίσαμε πολλά πράγματα. Παλέψαμε και στα δύο, διεκδικήσαμε τη νίκη και πιστεύω πως παίξαμε σωστά. Ανυπομονώ πλέον για τα επόμενα δύο ματς στο Μιλγουόκι», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ματς μού επέτρεψαν περισσότερο να μπω στη ρακέτα, αλλά στο δεύτερο υπήρχαν περισσότερα εμπόδια και με αντιμετώπισαν πιο σκληρά. Εγώ προσπάθησα να κάνω το σωστό και να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου».

ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ 
Μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off βρίσκονται οι Σικάγο  Μπουλς, που κέρδισαν ξανά στη Βοστόνη τους Σέλτικς, αυτή την φορά με 111-97, κάνοντας το σκορ 2-0. Πρώτοι σκόρερ για τους «ταύρους» ήταν οι Μπάτλερ και Ουέιντ με 22 πόντους, ενώ για την ομάδα της Βοστόνης ο Τόμας που αποθεώθηκε ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 20 πόντους.

Οι Κλίπερς επικράτησαν 99-91 της Γιούτα Τζαζ, ισοφαρίζοντας  τη σειρά των αγώνων, σε αυτό το δεύτερο ματς στο Λος Άντζελες. Πρωταγωνιστής της επιτυχίας ο Μπλέικ Γκρίφιν σημειώνοντας 24 πόντους, double-double και από τον Ντ’ Αντρέ Τζόρνταν, με 18 πόντους  και 15 ριμπάουντ. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Γιούτα με  20 πόντους.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: