Μουσταφά, αν «διαφωνείς», πήγαινε με ένα κερί έξω από την εκκλησία του Αγίου Εξορινού…




Του Νίκου Αντωνιάδη – Νέα Υόρκη

Ανοικτή Επιστολή στον κ. Μουσταφά Ακιντζί

Κύριε Ακιντζί,

Έχετε το θάρρος να δείξετε τη διαφωνία σας στην πράξη;

Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τη “θέση” σας, όσον αφορά την «απαγόρευση» της λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Εξορινού, στην Αμμόχωστο, μπορείτε να πάτε (τουλάχιστον) έξω από την εκκλησία, με ένα κερί, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού σε όλους εκείνους που τους έχει κλαπεί το δικαίωμα να πάνε να προσευχηθούν και να ακούσουν τη Θεία Λειτουργία. Αν το “καθεστώς” δεν σας επέτρεψε να “επιβάλετε” τη λειτουργία, δεν νομίζω να μπορεί να σας “επιβάλει” να μην παρευρεθείτε έξω από την εκκλησία! Και αυτό δεν θα σας στερήσει πέραν των τριών λεπτών από το χρόνο σας αλλά θα (προσ)δώσει πολλά περισσότερα!

Ξέρετε, πολλοί από τους συμπατριώτες μας, όχι μόνο θα προσεύχονταν για εμάς, τους Χριστιανούς, Έλληνες Κύπριους αλλά θα προσεύχονταν επίσης και για εσάς, τους Τουρκοκύπριους!

Έχετε το θάρρος να κάνετε κάτι τέτοιο και να δείξετε τη «διαφωνία» σας ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ; Αν ναι, κάντε το. Αν όχι, απλά σωπάστε και άστε μας να προσευχηθούμε για τη Θεία Σταύρωση και τη “σταύρωση” της κοινής μας πατρίδας, από τον κοινό εχρθό, την Τουρκία!

Νίκος Αντωνιάδης
Εκτοπισμένος από Αμμόχωστο λόγω της Τουρκικής εισβολής

  • Σύμβουλος Πολιτικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
    Μέλος του Αμερικανικού Συνδέσμου Πολιτικών Συμβούλων (AAPC)
  • Nicos Antoniades

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: