Με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας και το clasico Ρεάλ-Μπαρτσελόνα το Πάμε Στοίχημα




 

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τους δύο ημιτελικούς του FA Cup,  Τσέλσι-Τότεναμ και  Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και το ισπανικό Clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, τόσο πριν από την έναρξή τους, όσο και στο Live.

 

Στο «Wembley» θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας. Το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 19:15, θα αναμετρηθούν Τσέλσι-Τότεναμ, οι δύο ομάδες που δίνουν μάχη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι, μετά την ήττα της με 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είδε την Τότεναμ, που προέρχεται από 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, να την πλησιάζει στους 4 βαθμούς. Στα μεταξύ τους ντέρμπι στο πρωτάθλημα μοιράστηκαν τις νίκες. Η Τσέλσι κέρδισε εντός έδρας με 2-1. Η Τότεναμ πήρε τη ρεβάνς στο δεύτερο γύρο με 2-0. Πολύ καλές είναι οι αποδόσεις που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και για τα τρία σημεία του ημιτελικού. Τη νίκη της Τσέλσι τη βρίσκουμε στο 2,65, την ισοπαλία στο 3,30 και τη νίκη της Τότεναμ στο 2,70.

Την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 17:00, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του FA Cup. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 6η θέση στο πρωτάθλημα, 7 βαθμούς πίσω από την 4η Μάντσεστερ Σίτι. Και οι δύο προέρχονται από εκτός έδρας νίκες, η Άρσεναλ με 2-1 κατά της Μίντλεσμπρο και η Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 επί της Σαουθάμπτον. Πρόσφατα, στις 2 Απριλίου αναμετρήθηκαν στο  Λονδίνο  και ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Στον αγώνα του πρώτου γύρου επικράτησε η Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Η νίκη της Άρσεναλ έχει απόδοση 4,25, η ισοπαλία 3,85 και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 1,80.

Το βράδυ της Κυριακής τα βλέμματα όλων των φιλάθλων θα είναι στραμμένα στο «Bernabeu». Στις 21:45 ξεκινάει το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Μετά την νίκη της με 4-2 στην παράταση κατά της Μπάγερν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League η Ρεάλ θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα. Έχει 3 βαθμούς περισσότερους από τη Μπαρτσελόνα και 1 παιχνίδι λιγότερο. Με νίκη θα κάνει το μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Γιουβέντους και αποκλείστηκε από το Champions League. Θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει τη νίκη στη Μαδρίτη  για να πιάσει στην πρώτη θέση τη Ρεάλ. Το ντέρμπι του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη ήρθε ισόπαλο με 1-1. Το  ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και για το Clasico. Τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης τη βρίσκουμε στο 2,10, την ισοπαλία στο 3,85 και τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο 3,15.

Ποντάρετε στους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι-Τότεναμ, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και στο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, πριν από την έναρξή τους αλλά και στο live, για να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα κέρδη.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: