Με διακανονισμό κατέληξε η διαμάχη μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και δύο διάσημων σεφ




Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε φιλικό διακανονισμό με δύο μεγάλους σεφ που είχαν αρνηθεί να μαγειρέψουν για το νέο του ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον εξαιτίας των αμφιλεγόμενων δηλώσεών του στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, επιβεβαίωσε σήμερα ο Οργανισμός Τραμπ που διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εκατομμυριούχου.

Αρχικά την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι υπήρξε φιλικός διακανονισμός με τον διάσημο Ισπανό σεφ Χοσέ Αντρές, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

«Είμαι χαρούμενος που αυτή η υπόθεση είναι πλέον παρελθόν και μπορούμε να προχωρήσουμε φιλικά», σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου, που έχει αναλάβει τα ηνία του Οργανισμού Τραμπ μαζί με τον αδελφό του Έρικ.

Και ο ίδιος ο σεφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία, αναφερόμενος στην πιθανότητα «να προχωρήσουμε σε συνεργασία φιλικά», αλλά και στο ενδεχόμενο «να συνεργαστώ με τον Οργανισμό Τραμπ σε μια σειρά σχεδίων προς όφελος των πολιτών».

Ο Αντρές δεν διευκρίνισε τι είδους σχέδια μπορεί να είναι αυτά, όμως υπενθύμισε τις πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες στις οποίες ήδη συμμετέχει ο όμιλός του ThinkFoodGroup.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: