Υπονοούμενα για τον Μητσοτάκη και τα θέματα υγείας από Πολάκη: Μιλά για αποκαλύψεις




Την αντικατάσταση της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις της εξεταστικής για την Υγεία.

«Για το θέμα της κυρίας Παπακώστα έχω μια ερώτηση προς τον κύριο Μητσοτάκη:

Tο σκέφτηκε καλά που καρατόμησε την Παπακώστα και όχι τον Άδωνη; Μήπως σε λίγες μέρες, μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της εξεταστικής το μετανιώσει; Θα είναι αργά όμως… (Εκτός και αν λόγω «Ερρίκος Ντυνάν» και όχι μόνο, είναι αποφασισμένος να πάει μαζί με τον ακροδεξιό Άδωνι μέχρι το τέλος…..)». Σημειώνεται πως το ζήτημα της διαχείρισης του νοσηλευτικού ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» είναι ένα από τα θέματα που θα διερευνήσει η εξεταστική. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι με ανάρτησή της στο facebook, η κ. Παπακώστα είχε προτείνει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Α. Γεωργιάδη, «έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού».

Στο πλευρό της Παπακώστα ο Ευάγγελος Αντώναρος

Παρέμβαση υπέρ της Κατερίνας Παπακώστα μετά τη σημερινή αντικατάστασή της από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν κάνω συνήθως. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα δώσει έναν από τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούμαι ως ψηφοφόρος στην Β Αθηνών στην φίλη και πιστή Νεοδημοκράτισσα Κατερίνα Παπακώστα. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην της εκφράσω την προτίμηση μου και στις επόμενες εκλογές – οψέποτε γίνουν» ανέφερε ο κ. Αντώναρος.

Με νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Αντώναρος αποκάλυψε ακόμα: «Τον δεύτερο σταυρό μου τον έδωσα στον Κωστή Χατζηδάκη, σημερινό αντιπρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Πού έδωσα τους υπόλοιπους δύο σταυρούς θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω – για την ώρα».

«Απόδειξη ομηρίας της ΝΔ στους ακροδεξιούς Γωργιάδη- Βορίδη, η καρατόμηση της Παπακώστα», το σχόλιο στο twitter του Παπαδημούλη

Μέσω twitter το καυστικό σχόλιο του αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για την «καρατόμηση» της Κατερίνας Παπακώστα. Δεν είναι επίδειξη πυγμής αλλά απόδειξη ομηρίας στους ακροδεξιούς Γωργιάδη – Βορίδη, αναφέρει στην ανάρτηση του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ Παπαδημούλης.

Το tweet

«Dim. Papadimoulis

Η καρατόμηση της Παπακώστα δεν είναι επίδειξη πυγμής Μητσοτάκη, αλλά νέα απόδειξη της ομηρίας της ΝΔ από τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη-Βορίδη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αντικατέστησε τη βουλευτή του κόμματος του, από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη υγείας, με τον Ιάσωνα Φωτήλα. Προηγήθηκε σχόλιο της κ. Παπακώστα στο Facebook, με το οποίο καλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η εξεταστική για την υγεία.

ΕΔΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: